Deja Vintage Privacyverklaring

Hier leest u wat we met de persoonsgegevens van onze klanten doen en wat u moet doen als u niet akkoord gaat met onze voorwaarden.
Tonys Garage Sale is onderdeel van Deja Vintage.

Klant details

Persoonsgegevens die de klant ons heeft verstrekt voor de benodigde factuur (essentieel voor onze administratie en logistiek) worden digitaal en in ons papieren archief opgeslagen. De persoonlijke gegevens die we hebben gevraagd op te slaan: naam, adres, stad, land, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer (optioneel) en btw-nummer (optioneel).

We slaan uw persoonlijke gegevens op voor onze administratie, omdat we ze 5 jaar bij ons moeten houden voor de belastingdienst.
Verder gebruiken we de informatie niet.

Verstrekken van persoonsgegevens
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij gevraagd door onze financiële administratie (accountant), of wettelijk verplicht.

Opslagperiode
Klantgegevens worden opgeslagen in onze administratie tijdens de wettelijke opslagperiode van 5 jaar met betrekking tot belastingautoriteiten (zoals hierboven vermeld) en bij ons bewaard totdat de klant ons schriftelijk of per e-mail verzoekt om het account te verwijderen.

View, change or deletion
Als de klant correcties wil aanbrengen of persoonlijke gegevens wil verwijderen, kan de klant ons hiervan per e-mail op de hoogte stellen viafloris@dejavintage.com of david@dejavintage.com.

Analyse van websites
Google Analytics wordt gebruikt als tool om de website te analyseren en te verbeteren. Het gebruik van deze tool wordt zo anoniem mogelijk gebruikt omdat we de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens volgen.

Klachten
Als de klant vraagt ​​om zijn / haar persoonlijke gegevens te wijzigen of als hij / zij vragen of problemen heeft met betrekking tot de manieren waarop we de persoonlijke gegevens van de klant verwerken, neem dan contact met ons op via het e-mailadres naarfloris@dejavintage.com of david @ dejavintage.com. De klant heeft altijd het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als Deja Vintage geen oplossing vindt voor de persoonsgegevens van de klant.

Deja Vintage V.O.F
floris@dejavintage.comdavid@dejavintage.com 

+31(0) 623443453 / +31(0) 650293123
Kamer van Koophandel: 67703976
EORI: NL857139733

Volg ons

  • White Instagram Icon

Westvlietweg 74 A3, 2495 AB

Den Haag, Netherlands

Kamer van Koophandel: 67703976

+31 650 293 123

david@dejavintage.com

Copyright © 2019 dejavintage.com | Alle rechten voorbehouden.